skip to Main Content

Custom Stair Redesign

A client’s vision for her new living room was complicated by a turn in the main staircase that terminated in the center of the space. The client was committed to preserving as many period details as possible. We removed the landing and engineered a stair section that salvaged the original oak treads and bent risers, and extended the Victorian newel post. The walnut inlay was replicated in front of the stairs to match the adjacent floor detail.

Quick Contact

We're waiting to hear from you!

Name: *

Email Address: *

Phone Number: *

Message: *

[recaptcha]



Call Us Now!

Review by Krista R.
Philadelphia, PA on Oct 26, 2017Β 
5-Stars
Hire them and look no more! . . . Bellweather explained their entire design-build process in the beginning to ensure we understood each aspect of the process. Every member of the Bellweather team we have dealt with has been responsive, knowledgeable, open-minded, professional, and friendly.

More ReviewsΒ 

Contact Us

Back To Top